,
Надприродне
Касл
Декстер

Марк Волберг розповість про вибухи на Бостонському марафоні

Марк Волберг розповість про вибухи на Бостонському марафоні Марк Волберг розповість про вибухи на Бостонському марафоні
Марк Волберг і компанія CBS Films приступають до роботи над драмою «День патріота» (Patriot's Day).

У центрі сюжету - терористичний акт, жертвами якого 15 квітня 2013 стали учасники і глядачі Бостонського марафону. Розповідь у фільмі буде вестися від імені комісара поліції Еда Девіса, якого і зіграє Волберг. Саме завдяки діям Девіса і журналістів телевізійної програми «60 хвилин», репортажі яких велися з місця злочину, були знайдені винуватці цієї трагедії.

Сценарій картини написав автор «Французької сюїти» Метт Чарман, який нещодавно закінчив роботу над шпигунським трилером Стівена Спілберга, що розповідає реальну історію адвоката Джеймса Донована, який домагався звільнення американського пілота Паверса, чий літак-розвідник був збитий на території СРСР у 1960-му році.

Зараз компанія CBS Films зайнята пошуками режисера, який міг би почати зйомки картини в самий найближчий час.

Нагадаємо, що цього року Марка Волберга можна побачити в повнометражній версії серіалу «Красені», у комедії Сета МакФарлейна «Третій зайвий 2», а також у картині Шона Андерса і Джона Морріса «Татусь вдома».
6152
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Грімм
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно