,
Сімпсони
Помаранчевий - хіт сезону
Шерлок

Комедія Сета Макфарлейна «Третій зайвий 2» отримала дату релізу

Комедія Сета Макфарлейна «Третій зайвий 2» отримала дату релізу Комедія Сета Макфарлейна «Третій зайвий 2» отримала дату релізу
Студія Universal Pictures оголосила дату прем'єри продовження комедійного хіта 2012 року «Третій зайвий». Картина вийде у прокат 26 червня 2015.

Марк Волберг повернеться до ролі Джона Беннета, Сет МакФарлейн залишиться в режисерському кріслі і знову озвучить ведмедя Теда.

Для Сета МакФарлейна «Третій зайвий» - дебют у режисурі повнометражного ігрового фільму. Творець анімаційних серіалів «Гріффіни», «Американський татусь» та «Шоу Клівленда» зараз працює над своїм другим художнім фільмом «Мільйон способів втратити голову» (A Million Ways to Die in the West), який він не тільки поставив, але зіграв головну роль.

Нагадаємо, що «Третій зайвий» став найуспішнішою в історії комедією з рейтингом R (глядачі до 17 років допускаються на сеанс тільки в супроводі дорослих). Картина заробила в світовому прокаті 549 млн доларів, ставши торік найкасовішим фільмом студії Universal.

Про сюжет нової комедії, поки нічого не повідомляється.
3763
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Хороший лікар
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно