,
Стародавні
Флінстоуни
Величне століття. Роксолана

Марк Волберг за шість мільйонів доларів

Марк Волберг за шість мільйонів доларів Марк Волберг за шість мільйонів доларів
Марк Волберг зіграє головну роль у повнометражній версії пригодницького серіалу «Людина на шість мільйонів доларів» (The Six Million Dollar Man).

Головний герой шоу, яке транслювалося в 1970-і роки, астронавт Стів Остін під час експериментального польоту отримує важкі травми: він втрачає очі, руки і ноги. Але уряд готовий створити унікальні протези, вартістю в 6 мільйонів доларів, здатні зробити з Остіна надлюдину. Він отримає супершвидкість, неймовірну силу і механічне око, яке замінює бінокль, фотоапарат і прилад нічного бачення. Є тільки одна умова - він повинен стати таємним агентом наукової розвідки.

Раніше свою участь у фільмі розглядали Джим Керрі та Леонардо ДіКапріо. Однак робота над проектом була зупинена через розбіжності між компанією Universal, що володіє правами шоу, і студії Weinsteins, якій належать права на оригінальний роман Мартіна Кейдіна.

Режисером стрічки «Людина на шість мільйонів доларів» може стати Пітер Берг, він вже знімав Марка Волберга у своїй військовій драмі «Врятований».
5448
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
Останнє королівство
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно