,
Картковий будинок
Діагноз - майже не закохані
Людина-Павук. Щоденник супергероя

Шостий сезон «Абатства Даунтон» стане заключним

Шостий сезон «Абатства Даунтон» стане заключним Шостий сезон «Абатства Даунтон» стане заключним
Популярне британське шоу «Абатство Даунтон» припинить своє існування після шостого сезону, який вийде в ефір у другій половині 2015 року.

За інформацією, отриманою від інсайдерів, керівництво каналу ITV прийняло таке рішення, виходячи виключно з практичних міркувань: контракти акторів, зайнятих у серіалі, закінчуються в 2015 році, і боротися за їх продовження вкрай складно - трупа втомилася і просить про розпуск.

Заключний сезон серіалу, як і попередній п'ятий, включатиме в себе вісім епізодів і один різдвяний спецвипуск.

Нагадаємо, що прем'єра серіалу «Абатство Даунтон» відбулася 26 вересня 2010 на каналі ITV. Шоу, спільного виробництва компаній Carnival Films і Masterpiece Theatre, чудово відтворює атмосферу Англії початку XX століття, зачіпає такі моменти, як технічний прогрес (поява в побуті електрики, телефонів, автомобілів), емансипацію жінок, першу світову війну, епідемію іспанського грипу та багато іншого.
7125
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Життя з Луї
Безсоромні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно