,
Футурама
Крила кохання
Знебожені

65-й Берлінський кінофестиваль відкриється фільмом «П′ятдесят відтінків сірого»

65-й Берлінський кінофестиваль відкриється фільмом «П′ятдесят відтінків сірого» 65-й Берлінський кінофестиваль відкриється фільмом «П′ятдесят відтінків сірого» 65-й Берлінський кінофестиваль відкриється фільмом «П′ятдесят відтінків сірого»
Фільмом-відкриттям Берлінського кінофестивалю у 2015 році стане еротична драма «П′ятдесят відтінків сірого» (Fifty Shades of Grey).

Представити картину на престижному фестивалі приїдуть режисер фільму Сем Тейлор-Джонсон та виконавці головних ролей - Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон, а також письменниця Е. Л. Джеймс, чий гучний роман ліг в основу однієї найбільш очікуваних кіноновинок 2015 року.

В основному конкурсі Берлінале в числі інших покажуть мелодраму Терренса Маліка «Лицар кубків» з Крістіаном Бейлом, Кейт Бланшетт і Наталі Портман у головних ролях.

Також поборотися за головний приз зможуть стрічки Пітера Грінуея «Ейзенштейн у Гуанахуато» та Олексія Германа молодшого «Під електричними хмарами» з Чулпан Хаматової.

Поза конкурсом глядачі оцінять нову роботу режисера Кеннета Брани - диснеївську екранізацію «Попелюшки».

65-й Берлінський кінофестиваль пройде з 5 по 15 лютого. Журі міжнародного огляду очолить режисер Даррен Аронофскі.

Нагадаємо, що Берлінський кінофестиваль 2014 року відкрила еротична драма Ларса фон Трієра «Німфоманка».
7062
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Тихий океан
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно