,
Декстер
Пригоди Мерліна
Брати по зброї

Названо фільм-відкриття Берлінського Кінофестивалю

Названо фільм-відкриття Берлінського Кінофестивалю Названо фільм-відкриття Берлінського Кінофестивалю
Стрічка Бенуа Жако «Прощавай, моя королева» відкриє 62-й Берлінський кінофестиваль 9 лютого цього року. Це адаптація роману Шанталь Томас, дія якого розгортається в перші дні французької революції, зверненої проти двору короля Людовика XVI. Нехарактерна для фестивалю ситуація - фільм відкриття бере участь в основному конкурсі, де бореться за Золотого та Срібного ведмедів.

У міру наближення Берлінського кінофестивалю з'являється все більше інформації про цю важливу подію. В кінці грудня були названі п'ять фільмів-учасників конкурсної програми і спеціальні прем'єри, а також оприлюднений склад журі. А кілька днів тому з'явилася приємна новина про те, що Меріл Стріп стане лауреатом почесної нагороди.

Фільм відкриття фестивалю «Прощавай, моя королева» звертає на себе особливу увагу. Відразу ж пригадується драма Софії Копполи, яка також була присвячена юній королеві Франції Марії Антуанетти. Представляючи свою роботу на Каннському кінофестивалі в 2006 році, Коппола не очікувала такої негативної реакції критиків. І разом з тим картина була номінована на «Золоту пальмову гілку» і завоювала Приз французької системи національної освіти.
2616
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Сліпа зона
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно