,
Величне століття. Роксолана
Величне століття. Нова володарка
Кохання напрокат

Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ

Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ Джону Малковичу запропонували роль агента КҐБ
Джону Малковичу запропонували зіграти роль російського шпигуна в біографічній драмі з робочою назвою «Рейган» (Reagan).

Історія життя Рональда Рейгана буде показана очима агента КҐБ Віктора Петровича, який вів стеження за ним з початку його кар'єри в Голлівуді і до дня невдалого замаху на вже обраного президента.

Сценарій до фільму, адаптацією якого займався Говард Клауснер («Космічні ковбої»), заснований на двох бестселерах Пола Кенгора «Бог і Рональд Рейган: Духовне життя» і «Хрестоносець: Рональд Рейган і падіння Комунізму». Продюсувати картину будуть Марк Джозеф, Ральф Вінтер. Хто займе режисерське крісло поки невідомо, але найбільш імовірним кандидатом вважається Стівен ФрірcФіломена»).

Нагадаємо, що у 2013 році Джон Малкович був задіяний у двох стрічках: зомбі-мелодрамі Джонатана Левіна «Тепло наших тіл» і комедійному екшені «РЕД 2» Діна Парізо.
3901
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Касл
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно