,
Чорні вітрила
Гра престолів
Помаранчевий - хіт сезону

Кеті Холмс зіграє Ніну Зарєчну в чеховській «Чайці»

Кеті Холмс зіграє Ніну Зарєчну в чеховській «Чайці» Кеті Холмс зіграє Ніну Зарєчну в чеховській «Чайці»
В Америці люблять російського письменника і драматурга Антона Павловича Чехова. Але знімати фільми за його п'єсами вирішуються рідко. Актор Крістіан Камарго, відомий завдяки фільму «Володар Бурі» і серіалу «Декстер», зважився на режисерський дебют. І для свого першого фільму він вибрав одну з найзагадковіших п'єс російського класика - «Чайка». Роль Ніни Зарєчної запропонували зіграти дружині Тома Круза актрисі Кеті Холмс.

Сценарій майбутнього фільму Камарго писав сам. Проект поки не має назви, але відомо, що це буде сучасна інтерпретація п'єси - її дію перенесено в провінцію США, тому імена всіх героїв будуть змінені. В інтерв'ю сайту Variety продюсер фільму Джульєт Райланс сказала, що сценарій Камарго повністю зберіг чеховський дух: «Сценарій Крістіана написаний дуже тонко і делікатно, в ньому є гумор, відчай і туга - те, що притаманне п'єсами Чехова».

До акторського складу повинні також приєднатися Еллісон Дженні (Аркадіна), Вільям Херт (Сорін) і Жан Рено (яка роль призначена для нього - поки не відомо). Зйомки почнуться влітку у Нью-Йорку.
2123
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Гільда
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно