,
Величне століття. Роксолана
Майстри сексу
Статус стосунків: усе складно

Стівен Спілберг екранізує дитячу книгу Роальда Дала

Стівен Спілберг екранізує дитячу книгу Роальда Дала Стівен Спілберг екранізує дитячу книгу Роальда Дала
Стівен Спілберг займеться екранізацією однієї з найпопулярніших казкових повістей Роальда Дала «Великий Дружній Велетень» (The BFG).

Фільм буде заснований на фантастичній історії про великого доброго велетня (ВДВ), який дружить з дівчинкою - сиротою Софі. На жаль, не всі велетні такі дружелюбні, тому, Софі і ВДВ придумують сміливий план, як назавжди звільнити світ від злісних чудовиськ.

Книга Дала з ілюстраціями Квентіна Блейка була вперше опублікована в 1982 році. DreamWorks придбала її в 2011 році і з тих пір запрошувала для проекту різних режисерів, включаючи Джона Меддена («Закоханий Шекспір») і Кріса Коламбуса («Один Вдома», «Місіс Даутфайр»). Зйомки «Великий Дружній Велетень» почнуться в 2015, сама ж картина вийде у 2016 році.

Додамо, що це буде не перша екранізація творів Роальда Дала. У 1996 році вийшла анімаційна стрічка Генрі Селика «Джеймс і гігантський персик» та фентезійна комедія «Матильда» Денні ДеВіто. У 2005 році світ побачив шоколадне фентезі Тіма Бертона «Чарлі та шоколадна фабрика». Також, за мотивами його оповідань вийшов російський кримінальний серіал Алли Сурікової «Ідеальна пара».
5529
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Вікінги
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно