,
Еш проти Зловісних Мерців
Постукай в мої двері
Кохання Мер′єм

HBO оголосив про останний сезон «Підпільної імперії»

HBO оголосив про останний сезон «Підпільної імперії» HBO оголосив про останний сезон «Підпільної імперії»
Серіал «Підпільна імперія» (Boardwalk Empire) завершиться п'ятим сезоном, прем'єра якого призначена на осінь 2014 року. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву телеканалу HBO.

Перший сезон «Підпільної імперії» - кримінальної драми, що розповідає про нелегальну торгівлю алкоголем у США в 20-ті роки минулого століття, вийшов на телеканалі HBO восени 2010 року. Режисером пілотної серії став Мартін Скорсезе, який отримав за роботу над цим серіалом премію «Еммі».

За чотири сезони «Підпільна імперія» була відзначена в цілому 14 «Еммі» - найпрестижнішої нагороди у галузі телебачення в США.

Виконавчим продюсером «Підпільній імперії» є Теренс Вінтер - один з творців серіалу «Клан Сопрано». Роль головного героя серіалу, Еноха «Накі» Томпсона, виконує Стів Бушемі.
3600
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відьми Іст-Енду
Моє чуже життя
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно