,
Стародавні
Цілком Таємно
Флінстоуни

Закінчився серіал «Підпільна імперія»

Закінчився серіал «Підпільна імперія» Закінчився серіал «Підпільна імперія» Закінчився серіал «Підпільна імперія»
Завершився серіал «Підпільна імперія» (Boardwalk Empire), фінал якого вийшов на екрани вчора вночі. Останню серію гангстерської драми HBO подивилося 2.3 млн глядачів. Подібний показник трохи вище заключного епізоду минулого сезону, який рік тому подивилося 2.18 млн глядачів.

За ніч фінальну серію подивилося 3 млн глядачів, що стало кращим результатом сезону, а весь п'ятий сезон в середньому збирав 6.6 млн глядачів.

Нагадаємо, що перший епізод цієї драми про підпільну імперії казино в Атлантік-Сіті часів «сухого закону» вийшов у вересні 2010-го року і став найуспішнішим пілотним випуском телеканалу HBO з часів прем'єри серіалу «Дедвуд».

Творець, продюсер і ведучий сценарист «Підпільної імперії» Террі Вінтер є володарем «Еммі» за сценарій до «Клану Сопрано». В продюсерах серіалу також значаться Мартін Скорсезе і Марк Волберг. А головні ролі зіграли Стів Бушемі, Майкл Шеннон, Келлі МакДональд та інші зірки.

Виконавець однієї з головних ролей Боббі Каннавале у 2013 році був удостоєний премії «Еммі» як кращий актор другого плану в драматичному серіалі. Всього ж в «скарбничці» шоу - два «Золотих Глобуса», дві премії «Еммі» і дві нагороди Американського інституту кіномистецтва.
5115
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Постукай в мої двері
Надприродне
І мертві підуть
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно