,
Розчарування
Статус стосунків: усе складно
Шерлок

Сет Макфарлейн працює над новим комедійним серіалом

Сет Макфарлейн працює над новим комедійним серіалом Сет Макфарлейн працює над новим комедійним серіалом
Сет МакФарлейн, автор найкасовішої комедії минулого року і декількох грандіозних мультсеріалів - починає роботу над своїм новим ігровим телесеріалом «Татусі» (Dads). Серіал вже отримав від Fox пряме замовлення на шість серій першого сезону. МакФарлейн буде виконавчим продюсером шоу.

Серіал розповість про двох успішних хлопців, яким вже за 30, чиє життя перетворюється на кошмар, коли їхні батьки перебираються жити до них. Новоспечений продюсер не став витрачати свою дотепність на сценарій, а лише допоміг прилаштувати на каналі пілотну версію за авторством Алека Салкіна і Веллеслі Вайлда. Вони вже давно працюють в якості сценаристів мультсеріалу «Гріффіни» і на даний момент також значаться виконавчими продюсерами цього проекту.

Керівництву вистачило лише сценарію пілотної серії, щоб оцінити потенціал нової продукції фабрики гумору Сета МакФарлейна і оформили замовлення на перший сезон, який потрапить на екрани восени 2013 року.
2168
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Постукай в мої двері
Таємниці Ґравіті Фолз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно