,
Вейворд Пайнс
Люцифер
Доктор Хаус

Мартін Скорсезе і Мік Джаггер знімуть новий телесеріал

Мартін Скорсезе і Мік Джаггер знімуть новий телесеріал Мартін Скорсезе і Мік Джаггер знімуть новий телесеріал Мартін Скорсезе і Мік Джаггер знімуть новий телесеріал
Мартін Скорсезе і фронтмен групи The Rolling Stones Мік Джаггер знімуть новий серіал для каналу HBO. Проект поки залишається безіменним, його робоча назва - «Rock «N» Roll Project».

Серіал розповідатиме про музичну індустрію Нью-Йорка в сімдесяті роки, коли панк і диско стають популярнішими рок-н-ролу.

Боббі Каннавале, відомий за серіалом «Підпільна імперія», виконає роль музичного продюсера Річі Фінестера, засновника звукозаписної компанії American Century Records, який з усіх сил намагається зберегти свій бізнес в нових умовах. Роль дружини Річі Фінестера виконає Олівія ВайлдГонка», «Вона»).

Над постановкою разом з Мартіном Скорсезе буде працювати Аллен Култер, який зняв «Картковий будиночок», «Клан Сопрано». Продюсерами проекту стали режисер і сценарист серіалу «Пуститися берега» Джордж Мастрас і Теренс Вінтер.

Дата прем'єри серіалу поки невідома. Передбачається, що перший сезон буде складатися з восьми серій.

Нагадаємо, що Мартін Скорсезе і Мік Джаггер вже працювали разом у 2008 році на зйомках документального фільму-концерту «The Rolling Stones. Shine a Light». Разом з Теренсом Вінтером Скорсезе зняв серіал «Підпільна імперія» про епоху сухого закону в Атлантік-Сіті.
6003
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Еш проти Зловісних Мерців
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно