,
Як козаки...
Абатство Даунтон
Пані Фазілет і її доньки

Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі»

Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі» Оголошено переможців 65-го сезону телепремії «Еммі»
Вчора у Лос-Анджелесі відбулася 65-а церемонія вручення премії «Еммі». Академія телевізійних мистецтв і наук (The Academy of Television Arts & Sciences ) вручила свої статуетки кращим фільмам і серіалам , які виходять на американському телебаченні в прайм-тайм. Також були названі імена кращих акторів, режисерів і сценаристів.

Кращим режисером драматичного серіалу став Девід Фінчер за «Картковий будиночок», який змінив історію телевізійної премії і був показаний не на телебаченні, а на відеосервісі Netflix. За епізод Arrested серіалу «Американська сімейка» нагороду отримав режисер Гейл Манкузо, а Стівен Содерберг - за міні-серіал «За канделябрами». Ця біографічна картина також принесла статуетку Майклу Дугласу і стала «Кращим міні - серіалом або фільмом».

Вдруге кращою драматичною актрисою була названа Клер Дейнс за серіал «Чужий серед своїх», де вона грає аналітика ЦРУ. Лора Лінні («Велика літера Р») обійшла Хелен Міррен, Сіґурні Вівер і Джессіку Ленг у номінації «Краща актриса міні-серіалу або фільму»

Список переможців премії «Еммі»:

Кращий міні-серіал або фільм - «За канделябрами» (HBO)

Кращий комедійний серіал - «Американська сімейка» (ABC)

Кращий драматичний серіал - «Пуститися берега» (AMC)

Кращий актор драматичного серіалу - Джефф Деніелс («Новини»)

Краща актриса драматичного серіалу - Клер ДейнсЧужий серед своїх»)

Кращий актор міні-серіалу або фільму - Майкл Дуглас («За канделябрами»)

Краща актриса міні-серіалу або фільму - Лора Лінні («Велика літера Р»)

Кращий актор комедійного серіалу - Джим Парсонс («Теорія великого вибуху»)

Краща актриса комедійного серіалу - Джулія Луїс-Дрейфус («Віце-президент»)

Кращий режисер комедійного серіалу - Гейл Манкусо («Американська сімейка»)

Кращий режисер міні-серіалу або фільму - Стівен Содерберг («За канделябрами»)

Кращий режисер драматичного серіалу - Девід ФінчерКартковий будиночок»)
19456
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Відкриття відьом
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно