,
І мертві підуть
Теорія великого вибуху
Маніяк

Леонардо ДіКапріо зіграє Григорія Распутіна

Леонардо ДіКапріо зіграє Григорія Распутіна Леонардо ДіКапріо зіграє Григорія Распутіна
На студії Warner Bros. знімуть фільм про одного з найбільш таємничих і неоднозначних героїв історії Росії початку XX століття. Головну роль у стрічці зіграє Леонардо ДіКапріо.

У картині буде розказана історія селянина Григорія Распутіна, який мав славу чаклуна і був близьким другом імператорської сім'ї Романових.

У фільмі буде показано складна натура Распутіна, який в дитинстві втратив улюбленого брата - ця частина біографії старця особливо зацікавила ДіКапріо.

Нагадаємо, що про Распутіна було знято безліч фільмів і навіть мультфільмів: він був негативним героєм анімаційної стрічки «Анастасія». Крім того, в 2011 році була знята франко-російська картина «Распутін», головну роль в якій виконав Жерар Депардьє.

Про терміни нової картини поки нічого не відомо.
3490
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Ми - такі
Вікінги
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно