,
Надприродне
Полдарк
Брати по зброї

Леонардо ДіКапріо зацікавився новим проектом

Леонардо ДіКапріо зацікавився новим проектом Леонардо ДіКапріо зацікавився новим проектом
Зовсім недавно Леонардо ДіКапріо оголосив про те, що хоче зробити перерву у своїй кінокар'єрі і присвятити себе захисту навколишнього середовища, і ось стало відомо, що актор пригледів для себе новий проект. ДіКапріо зацікавився екранізацією книги Майкла Армора «Дорога додому» (The Road Home), права на екранізацію якої придбали Warner Bros. і яка ось-ось вийде з друку. Постановкою картини займеться Скотт КуперБожевільне серце»).

У романі розповідається історія людини на ім'я Крік (Creek) - фермера з Каліфорнії часів Депресії, неабияк наляканого війною. Він береться розслідувати вбивство одного з місцевих жителів після того, як поліція вирішує зам'яти справу. Леонардо ДіКапріо приваблює перспектива зіграти головну роль і стати одним із продюсерів.

Скотт Купер буде не тільки режисером, але ще й сценаристом і також продюсером. Для нього і ДіКапріо це буде другий досвід спільної роботи: в кінці листопада в прокат вийде знятий Купером трилер «З пекла». Однак проявлений інтерес все ж не означає, що творці скоро візьмуться за справу. Через рішення ДіКапріо на паузу поставлені кілька проектів з його участю. Тим часом довгоочікуваний «Великий Гетсбі» з ним у головній ролі з'явиться вже 16 травня.
3234
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Життя з Луї
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно