,
Невгамовні
Майстри сексу
Статус стосунків: усе складно

Два фільми з ДіКапріо вийдуть на Різдво

Два фільми з ДіКапріо вийдуть на Різдво Два фільми з ДіКапріо вийдуть на Різдво
Кінокомпанія Warner Bros. анонсувала дату прем'єри фільму База Лурмана «Великий Ґетсбі», головну роль в якому зіграє Леонардо ДіКапріо. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, картина вийде в прокат 25 грудня 2012 року.

Примітно, що цього ж дня стартує й інший проект за участю актора - вестерн Квентіна Тарантіно «Джанго вільний», в якому ДіКапріо перевтілиться в жорстокого плантатора.

Зазначимо, що за голлівудськими мірками випуск в один день відразу двох фільмів із зіркою рівня ДіКапріо - незвичайне явище. Цілком можливо, що пізніше прокатні графіки будуть скоректовані.

У цей же період стартують два потенційні блокбастера - перша частина «Хоббіта» і фантастичний трилер «Світова війна Z».
2836
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Безсоромні
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно