,
Всі жінки відьми
Сімпсони
Невгамовні

Леонардо ДіКапріо і Том Генкс спродюсують фільм про Михайла Горбачова

Леонардо ДіКапріо і Том Генкс спродюсують фільм про Михайла Горбачова Леонардо ДіКапріо і Том Генкс спродюсують фільм про Михайла Горбачова Леонардо ДіКапріо і Том Генкс спродюсують фільм про Михайла Горбачова
Телеканал HBO запускає фільм про останні роки існування Радянського Союзу і, зокрема, про президента СРСР Михайла Горбачова. Продюсерами фільму виступлять Леонардо ДіКапріо і Том Генкс. Про це повідомляє голлівудське видання Deadline.

За даними видання, Горбачов виступить в якості консультанта на зйомках, представивши свій погляд на розпад Радянської держави. Також одним з консультантів буде Павло Палажченко, який довгий час працював перекладачем політика.

Сценарій до фільму напише Джон Шиба, відомий по роботі в серіалах «Цілком Таємно» і «Пуститися берега». Deadline також повідомляє, що ДіКапріо і Горбачов знайомі з тих пір, коли перший і останній президент СРСР з'явився у фільмі на екологічну тему «Одинадцята година», сценарій якого написав Леонардо ДіКапріо. Ідея створити фільм про Горбачова з'явилася ще тоді - у 2007 році.

Інформація про те, хто зіграє головну роль, і коли фільм вийде на екрани, поки невідомо.

Нагадаємо, Леонардо ДіКапріо грає головну роль у фільмі «Великий Ґетсбі», що відкриває в цьому році Каннський кінофестиваль. Зовсім недавно актор заявив, що хоче на час відійти від зйомок у фільмах, зосередившись на проектах, пов'язаних із захистом навколишнього середовища.
3457
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Моє чуже життя
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно