,
Чорний список
Злі пташки
Пригоди Джекі Чана

Леонардо ДіКапріо зіграє в екранізації книги Деніела Кіза

Леонардо ДіКапріо зіграє в екранізації книги Деніела Кіза Леонардо ДіКапріо зіграє в екранізації книги Деніела Кіза
Леонардо ДіКапріо отримав роль у фільмі «Переповнена кімната» (The Crowded Room), екранізації роману Деніела Кіза «Множинні уми Біллі Мілліґана».

В основі стрічки історія про життя американця Біллі Мілліґана, в голові якого уживалися 24 особистості. Зробивши кілька пограбувань та три зґвалтування, Мілліґан був виправданий і направлений на лікування після того, як адвокати довели, що злочини скоювали інші його особистості. Це перший випадок у судовій практиці, коли діагноз «розлад множинної особистості» був використаний для виправдання підсудного. У 1988 році після лікування його випустили на свободу, наприкінці 2014 Мілліґан помер.

Сценарій за книгою Кіза напишуть Тодд Катцберг і Джейсон Сміловичі («Щасливе число Слевіна»). Хто займе режисерське крісло поки невідомо.

Нагадаємо, що зараз Леонардо ДіКапріо зайнятий у вестерні «Поверненець» Алехандро Гонсалеса Іньярріту.
8285
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Вейворд Пайнс
Тихий океан
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно