,
Таємниці Ґравіті Фолз
Відьми Іст-Енду
Якось у казці

Леонардо ДіКапріо піде в президенти США

Леонардо ДіКапріо піде в президенти США Леонардо ДіКапріо піде в президенти США
Леонардо Ді Капріо зіграє головну роль у біографічній стрічці «Вільсон» («Wilson»), присвяченій 28-му президентові США Вудро Вільсону. Історія життя Вудро Вільсона буде заснована на книзі лауреата Пулітцерівської премії А. Скотта Берга.

Політик-демократ був обраний на пост керівника країни у 1913 році і провів біля керма 8 років, включаючи роки Першої Світової війни. При його правлінні в США була заснована Федеральна резервна система, що виконує роль центрального банку. У 1919 році Вільсон отримав Нобелівську премію миру, присуджену йому за миротворчі зусилля.

Примітно, що Леонардо Ді Капріо раніше планував перевтілитися в іншого президента в проекті Мартіна Скорсезе про Теодора Рузвельта.

Нагадаємо, що новий фільм з Ді Капріо - кримінальна драма «Вовк з Волл-стріт», вийде на екрани 15 листопада.
3785
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Вікінги
Вейворд Пайнс
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно