,
11.22.63
Краще подзвоніть Солу
Флінстоуни

Мартін Скорсезе і Леонардо ДіКапріо перероблять «Гравця»

Мартін Скорсезе і Леонардо ДіКапріо перероблять «Гравця» Мартін Скорсезе і Леонардо ДіКапріо перероблять «Гравця» Мартін Скорсезе і Леонардо ДіКапріо перероблять «Гравця» Мартін Скорсезе і Леонардо ДіКапріо перероблять «Гравця»
Ще один проект дозрів для пари Мартін Скорсезе-Леонардо ДіКапріо. Режисер і актор знайшли спільну мову під час роботи над «Бандами Нью-Йорка». Їх п'ятою спільною картиною може стати рімейк драми «Гравець», який затівається на студії Paramount.

Оригінал вийшов в 1974 році і приніс Джеймсу Каана, що зіграв головну роль, номінацію на «Золотий глобус». Драма Карела Рейша була заснована на однойменній повісті Федора Достоєвського. Викладач з Нью-Йорка у виконанні Каана був зразком для своїх студентів, проте в житті страждав від хворобливої пристрасті до азартних ігор. Під час зйомок Каан намагався перебороти залежність від кокаїну, що, безсумнівно, вплинуло на його роботу.

Цікаво, що сценарист Джеймс Тобека, що дізнався про підготовлюваня рімейку, стверджує, що історія насправді автобіографічна і про Достоєвського замовчує. Це вже не перший випадок, коли фільм за сценарієм Джеймса отримує нове прочитання. Кримінальна драма «Пальці» за його сценарієм була перезнята в 2005 році у Франції, Жак Одіяра поставив по ній стрічку «Моє серце битись перестало».

У що перетвориться «Гравець» у версії Скорсезе, поки важко сказати. До сценарію приписаний Вільям Монахен, автор оскароносних «Відступників». Продюсерами значаться Ірвін Вінклер і Роберт Чартофф, що працювали з режисером над «Скаженим биком» і «Славними хлопцями».

Мартін Скорсезе вносить останні штрихи в екранізацію графічного роману Брайана Селзніка «Хранитель часу». Фільм вийде в прокат 8 грудня. У режисера-ветерана було багато планів на майбутнє, у тому числі картина «Вовк з Волл-стріт» все з тим же ДіКапріо, спільний проект з Ларсом фон Трієром, історія відносин Елізабет Тейлор і Річарда Бертона. Але який фільм він вибере своїм наступним по черзі, покаже час.
2531
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
Доктор Хаус
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно