,
Величне століття. Роксолана
Величне століття. Нова володарка
Картковий будинок

Леонардо ДіКапріо зіграє одного з найбільш кровожерливих вбивць в історії США

Леонардо ДіКапріо зіграє одного з найбільш кровожерливих вбивць в історії США Леонардо ДіКапріо зіграє одного з найбільш кровожерливих вбивць в історії США Леонардо ДіКапріо зіграє одного з найбільш кровожерливих вбивць в історії США Леонардо ДіКапріо зіграє одного з найбільш кровожерливих вбивць в історії США
Леонардо ДіКапріо і Мартін Скорсезе взялися за черговий спільний проект - екранізацію кримінального роману Еріка Ларсона «Диявол у Білому місті» (Devil in the White City).

Дія роману розгортається в Чикаго наприкінці ХIX століття. У центрі сюжету - перший офіційно зареєстрований американський серійний вбивця - Герман Вебстер Маджетт, більш відомий як доктор Генрі Говард Холмс. Свою злочинну біографію він почав з шахрайства, яке не залишав навіть тоді, коли став вбивати. Першою його жертвою стала вдова власника аптеки, де він працював, яка зникла при досить дивних обставинах. У 1893 році в місті мала пройти Всесвітня Колумбійська виставка. Холмс викупив нерухомість навколо аптеки, об'єднав будівлі і зробив готель, який місцеві відразу ж охрестили «Замок». На першому поверсі розташовувалися аптека і різні магазини, на двох верхніх - його офіс і лабіринт з кількох десятків кімнат без вікон, коридори, що ведуть до цегляних стін, сходів в нікуди. Кімнати представляли собою камери тортур, де награвшись вдосталь з жертвами, вбивця скидав їх по спеціальному жолобу у підвал, а потім ретельно анатомував людські тіла в моделі скелетів, які продавав в медичні школи. Жертвами маніяка були жінки, які працювали у нього, їхні коханці і гості готелю. Вважають, що за час виставки Холмсом було вбито понад п'ятдесят осіб.

Образ вбивці на екрані втілить Леонардо ДіКапріо, постановкою стрічки займеться Мартін Скорсезе. Сценарій пише Біллі РейКапітан Філліпс», «Голодні ігри») і допомагати йому в цьому буде автор книги Ерік Ларсон.

«Прямо зараз ми дописуємо сценарій. На це я витратив останні шість місяців. Продюсери хочуть, щоб я почав зйомки у січні. - розповів Скорсезе. - Ми з ДіКапріо стали дуже близькими друзями і нам подобається проводити час разом».

Нагадаємо, що «Диявол у Білому місті» стане шостою спільною роботою режисера і актора, які співпрацювали на зйомках фільмів «Банди Нью-Йорка», «Авіатор», «Відступники», «Острів проклятих» і «Вовк з Волл-стріт».
14307
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Хроніки Шаннари
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно