,
Сліпа зона
Пуститися берега
Якось у казці

Тодд Філліпс зніме трилер «Довіряй своїм очам»

Тодд Філліпс зніме трилер «Довіряй своїм очам» Тодд Філліпс зніме трилер «Довіряй своїм очам»
Warner Bros. придбали права на екранізацію роману Лінвуд Барклея «Довіряй своїм очам» (Trust Your Eyes). На крісло режисера претендує Тодд Філліпс, який після завершення комедійної трилогії «Похмілля у Вегасі» став цікавитися більш серйозними проектами.

«Довіряй своїм очам» - трилер у дусі хичкоківського «Вікно у двір» з елементами «Людини дощу». Головний герой на ім'я Томас Кілбрайд - домосід-шизофренік, що живе на Нижньому Іст-Сайді на Манхеттені і пізнає навколишній світ через електронні карти в Інтернеті. Одного разу на своєму улюбленому сайті він знаходить зображення, на якому чітко видно вбивство жінки в діловому кварталі Нью-Йорка. Брат Томаса, Рей, який піклується про нього, спочатку сприймає розповідь з іронією, але, коли на обох починається полювання, стає не до жартів.

Сценаристів на проект поки не знайшли. Бажання Тодда Філліпса розширити свої жанрові горизонти похвальні: це не перша за останній час картина, на створення якої він підписався, з відверто не комедійним сюжетом.
2348
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Ми - такі
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно