,
Друзі
Нескінченне кохання
Помаранчевий - хіт сезону

Джонні Депп зацікавився коміксами

Джонні Депп зацікавився коміксами Джонні Депп зацікавився коміксами Джонні Депп зацікавився коміксами Джонні Депп зацікавився коміксами
Продюсер Грем Кінг і Джонні Депп придбали права на екранізацію графічного роману «Сховище» - The Vault. Перша частина запланованої трилогії коміксу вийшла у видавництві Image два тижні тому.

Автором «Сховища» є Сем Серкар. Це фантастичний трилер, дія якого розвивається біля острова Оук, розташованого на узбережжі канадської провінції Нова Шотландія. Головні герої - мисливці за скарбами. Команда дослідників і вчених користується новітніми досягненнями в області дайвінгу, щоб виявити затонулі кораблі, які дійсно часто розбиваються біля острова.

Одного разу під час шторму команда приймає ряд рішень, які ведуть до важливого відкриття. Герої знаходять таємничий саркофаг і випускають на свободу зло, про існування якого не здогадувалися.

Творець коміксу Сем Серкар виріс біля острова Оук і не з чуток знайомий з легендою про скарби.

У 1795 році двоє підлітків грали в піратів і випадково виявили так звану Грошову шахту. Ставши дорослими, вони продовжили розкопки і виявили камінь з написом «На глибині 40 футів під цим каменем закопані 2 мільйони фунтів стерлінгів». Навіть президент Рузвельт збирався спорядити експедицію в Грошову шахту, але не склалося.

І тим не менше острів Оук постійно привертав до себе шукачів скарбів. Цей факт і став основою для коміксу «Сховище». Міні-серія, що складається з трьох випусків, була вперше представлена ​​на недавно минулому конвенті Comic-Con.

Компанія GK Films, що належить Кінгу, а також Infinitum Nihil Джонні Деппа тепер володіють правами на екранізацію графічного роману.
2890
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Таємниці Ґравіті Фолз
Безсоромні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно