,
Відкриття відьом
Абатство Даунтон
Стародавні

Канал FX визначився з датами виходу на екрани кількох своїх серіалів

Канал FX визначився з датами виходу на екрани кількох своїх серіалів Канал FX визначився з датами виходу на екрани кількох своїх серіалів
Телемережа FX визначилася з датами виходу на екрани нових сезонів «Американської історії жаху» і «Синів Анархії». Також прийнято рішення зробити комедійними четверги на каналі: з жовтня почнеться показ вже восьмого сезону «Завжди сонячно у Філадельфії» і четвертого - «Ліги», шоу про фентезі-футбол і справжню чоловічу дружбу.

Другий сезон «Американської історії жаху» з підзаголовком «Психушка» (Asylum), по волі своїх творців Райана Мерфі і Бреда Фалчака стартує 17 жовтня. Місцем дії на цей раз стане психіатрична лікарня для кримінальників. З першого сезону в другій Мерфі переселив Закарі Куінто, Джесіку Ланж, Лілі Рабе, Сару Полсон і Евана Пітерса, додав у кастинг-лист Хлое Савіньї, Джеймса Кромвелла, Джозефа Файнса, Клеа Дюваля, Дженну Деван і Адама Лівайна з Maroon 5.

Байкерська драма Кріса Саттера «Сини Анархії» повертається з п'ятим сезоном 11 вересня. Прем'єрний епізод сезону, як і обіцяв творець шоу, буде півторагодинним. «Лігу» та «Завжди сонячно у Філадельфії» почнуть показувати місяцем пізніше - 11 жовтня.
2804
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Секс і Каліфорнія
Американська історія злочинів
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно