,
Дракони: Захисники Тупу
Американська історія злочинів
Південний Парк

Чарлі Шин повертається в «Дуже страшне кіно 5»

Чарлі Шин повертається в «Дуже страшне кіно 5» Чарлі Шин повертається в «Дуже страшне кіно 5»
Актор підтвердив свою участь у черговій частині франшизи, яка, за словами творців, стане «повним перезавантаженням» - з новими персонажами і новою концепцією, повідомляє E! online.

За сюжетом фільму, де також буде зніматися Ешлі Тісдейл («Класний мюзикл», «Прибульці на горищі»), одна досвідчена танцівниця і дві подружки-дебютантки змагаються за головну роль у постановці самовдоволеного, деспотичного і сексуально стурбованого режисера. Українська прем'єра «Дуже страшного кіно 5» призначено на 25 квітня 2013 року.

Нагадаємо, що зараз Шин, який зі скандалом покинув ситком «Два з половиною чоловіки», процвітає в комедійному серіалі «Управління гнівом», причому віддає істотну частину гонорарів на благодійність. Також актор скоро з'явиться в треш-бойовику Роберта Родрігеса «Мачете вбиває» в ролі президента США.

Разом з Шином в пародійному хоррорі «Дуже страшне кіно 5», швидше за все, зніметься Ліндсі Лохан. А от Анни Феріс, зірки попередніх фільмів франшизи, в ньому не буде.
2272
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Декстер
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно