,
Шерлок
Пригоди Джекі Чана
Гострі козирки

Гері Олдман готується вдруге сісти в режисерське крісло

Гері Олдман готується вдруге сісти в режисерське крісло Гері Олдман готується вдруге сісти в режисерське крісло Гері Олдман готується вдруге сісти в режисерське крісло
Через 16 років після свого режисерського дебюту «Не ковтати» Гері Олдман знову збирається знімати кіно. На цей раз Олдман задумав зняти біографічний фільм «Летючий кінь» (Flying Horse).

Картина буде розповідати про життя знаменитого фотографа другої половини XIX століття - Едварда Мейбріджа. Він вивчав фіксацію руху на плівці і багато в чому випередив відкриття братів Люм'єр.

Фотограф також відомий скандалами в особистому житті. Дізнавшись, що дружина зраджує йому, Мейбрідж без коливань вбив суперника. Олдман загострить увагу на цій частині його біографії.

Головну роль постановник обіцяє Ральфу Файнсу. Коханця дружини Мейбріджа, за задумом режисера, повинен зіграти Бенедикт Камбербетч. Поки ще невідомо, чи погодяться актори на запропоновані ролі.

Сам Олдман, швидше за все, теж з'явиться на екрані. Актор може зіграти адвоката, який захищав Мейбріджа під час судового процесу. До речі, в підсумку вбивця був виправданий.

Дата початку зйомок і виходу фільму невідомі.

Нагадаємо, Гері Олдман в цьому році з'явиться в трилері «Параноя» з Гаррісоном Фордом, а в майбутньому році його можна буде побачити в новому «Робокопі». Зараз Олдман знімається у фільмі «Світанок планети мавп».
3635
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
11.22.63
Як козаки...
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно