,
Абатство Даунтон
Теорія великого вибуху
Стародавні

Чарлі Шин

Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин Чарлі Шин
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер, сценарист
Ім’я (лат.): Charlie Sheen
Зріст: 1.78 м
Дата народження: 3 вересня 1965 | діва
Місце народження:
Жанри: Комедія, драма, трилер
Дружина: Донна Піл (розлучення); Деніз Річардс (розлучення) ... двоє дітей; Брук Мюллер (розлучення) ... двоє дітей

Біографія:

Чарлі Шин (Carlos Irwin «Charlie» Estevez) народився 3 вересня 1965 року в Нью-Йорку в сім'ї актора Мартіна Шина і художниці Джанет Темплтон. У Чарлі є два старших брата - Еміліо Естевес, Рамон Естевес і молодша сестра Рене Естевес. Всі діти пішли по стопах батька, обравши для себе акторську професію, але Чарлі став єдиним, що взяв псевдонім батька, решта працюють під своїм справжнім прізвищем. Підлітком Чарлі всерйоз захоплювався бейсболом, був одним з кращих гравців школи в Санта-Моніці, де він навчався, і навіть подумував про те, щоб піти в професійний спорт. Але пристрасть до артистичної діяльності виявилася сильнішою, і Чарлі віддав перевагу кінематографічній кар'єрі.

Вперше Шин-молодший з'явився на екрані в дев'ятирічному віці, зігравши епізодичну роль в телевізійному фільмі 1974 року «The Execution of Private Slovik», де знімався його батько. Через деякий час, Чарлі разом з друзями і братом Еміліо знімав на батьківську кінокамеру аматорські короткометражки, а також брав участь в шкільних постановках.

У 1979 році батько знову взяв його з собою на зйомки - на цей раз це був «Апокаліпсис сьогодні» Френсіса Форда Копполи.

Кіно і спорт були для Шина набагато цікавіше навчання, і в результаті за кілька тижнів до випускних іспитів його виключили зі школи за неуспішність і прогули.

В 19 років Чарлі Шин отримав першу свою помітну роль, знявшись у фільмі «Червоний світанок» разом з Патріком Свейзі, Сі Томасом Хауеллом, Леа Томпсон і Дженніфер Грей.

У 1986 році Шин зіграв одну з центральних ролей у військовій драмі Олівера Стоуна «Взвод». Стрічка про В'єтнамську війну не тільки принесла своїм творцям масу призів (чотири «Оскара», три «Золотих Глобуса», дві премії Британської кіноакадемії BAFTA, «Срібний ведмідь» Берлінського МКФ за кращу режисуру та інші), а й послужила «стартовим майданчиком» для багатьох чудових акторів - Том Беренджер, Віллем Дефо, Форест Вітакер, Джон К. МакГинлі, Джонні Депп і, звичайно ж, Чарлі Шин, в кар'єрі якого роль рядового Тейлора стала справжнім проривом.

1987 рік приніс Чарлі Шину роль у ще одному оскароносному фільмі Стоуна - «Волл-стріт», в якому його партнерами по знімальному майданчику стали Майкл Дуглас, Деріл Ганна, Теренс Стемп, а також його батько, Мартін Шин. Чарлі розраховував на участь і в наступній стрічці Олівера Стоуна, «Народжений 4-го липня», але режисер в останній момент вирішив, що виконати головного героя повинен Том Круз, і навіть не поставив до відома про це Шина. На цьому плідна співпраця Шина і Стоуна перервалася, і лише в 2010 році в продовженні кримінальної драми «Волл-стріт 2: Гроші не сплять» актор з'явився в епізодичній ролі.

У другій половині 1980-х років Чарлі Шин знявся у фільмах «Троє в дорозі», «Нічия земля», сіквелі низкобюджетного фільму жахів «Грізлі-2: Хижак», разом з братом Еміліо Естевесом у вестерні «Молоді стрілки», «Історія двох сестер», сценарій до якої написав він сам, і двох фільмах, присвячених його юнацькому захопленню - бейсболу: «Вісімка вибуває з гри» і «Вища ліга». Останній мав такий великий успіх у глядачів, через що в 1994 році було знято продовження історії - «Вища ліга 2».

90-ті роки стали дуже продуктивним (актор знявся в більш ніж тридцяти фільмах) в кар'єрі Чарлі Шина. Він брав участь як у відверто провальних проектах, так і надзвичайно успішних картинах, таких, як драма «Дисциплінарний батальйон», поставлена Мартіном Шином, який також зіграв одну з головних ролей; пародійній дилогії «Гарячі голови», бойовику Клінта Іствуда «Новачок», вільній інтерпретації роману Олександра Дюма «Три мушкетери», в якій Чарлі зіграв Араміса.

У 1994 році відбулося урочисте відкриття іменної зірки Чарлі Шина на Голлівудській алеї слави.

Наприкінці 90-х у Чарлі Шина виникають серйозні проблеми, пов'язані з вживанням алкоголю і заборонених препаратів, що не могло позначитися на його психологічному стані. Нервові зриви і спалахи гніву, арешти і суди за бійки, а також захоплення «дівчатками за викликом» та порноактрисами створили Шину репутацію бешкетника і поганого хлопця, що, звичайно ж, негативно відбилося на його кар'єрі.

У 1995 році Чарлі одружується на Донні Піл, але навіть і не думає стати розсудливим, і шлюб розпадається, не протримавшись й року.

У 2000 році Чарлі Шин починає зніматися в серіалі «Спін Сіті» в ролі свого тезки Чарлі Кроуфорда, успішно замінивши іншого популярного актора - Майкла Джей Фокса, який змушений був залишити роботу через проблем зі здоров'ям. Ця робота Шина була відзначена в 2002 році «Золотим глобусом» в категорії «Кращий актор телесеріалу». Участь ще в одному серіалі - «Два з половиною чоловіки», що виходить з 2003 року, принесло Шину номінацію на «Оскар».

15 червня 2002 Чарлі Шин поєднується шлюбом з актрисою і моделлю Деніз Річардс, з якою він зустрічався два роки. У Шина і Річардс народилися дві дочки: в 2004-му - Сем Джей Шин і в 2005-му - Лола Роуз. Однак, ще будучи вагітною другою дитиною, Деніз подала на розлучення, втомившись від постійних загроз і агресивної поведінки чоловіка, який частенько знаходився під впливом алкоголю або наркотиків. Офіційно розлучення було оформлене в 2006 році. Незважаючи на сімейні негаразди і судові розгляди, Чарлі Шин продовжує зніматися - в цей час виходять третя і четверта частини пародійного фільму жахів «Дуже страшне кіно», фільми «Глибше глибокого» і «Велика крадіжка» з його участю.

30 травня 2008 Чарлі Шин одружився втретє. Його обраницею стала інвестор в нерухомість Брук Мюллер. 14 березня 2009 у пари народилися близнюки Боб і Макс, а вже в грудні Шин знов був заарештований. Актор знову взявся за старе - Аллен звинуватила його в тому, що він погрожував їй, бив і ображав. Після суду Шин провів місяць у реабілітаційній клініці і відвідував заняття з «управління гнівом». У лютому 2010 року Чарлі Шин офіційно оголосив про те, що він тимчасово залишає роботу над комедійним серіалом «Два з половиною чоловіки» для проходження лікувального курсу в центрі реабілітації наркоманів і алкоголіків. Після перерви на лікування, який протривав кілька місяців, навесні 2010 року Шин знову приступив до зйомок популярного телешоу.

Серед останніх стрічок, в яких приймав участь Чарлі комедії «Запаморочливі фантазії Чарлі Свона ІІI» і «Дуже страшне кіно 5» та бойовик «Мачете вбиває», якому Шин зіграв роль американського президента.

Актор:

2013 Мачете вбиває / Machete Kills ... The President
2013 Дуже страшне кіно 5 / Scary Movie 5 ... Charlie Sheen
2012 Запаморочливі фантазії Чарлі Свона ІІI / A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III ... Charles Swan III
2012 - ... Управління гнівом / Anger Management (серіал) ... Charlie Goodson
2012 Ніч в супермаркеті / Foodfight! (відео) ... Dex Dogtective
2012 Вона хоче мене / She Wants Me ... Charlie
2010 Встигнути до / Due Date ... Charlie Harper
2007 - ... Теорія великого вибуху / The Big Bang Theory (серіал) ... Charlie Sheen
2004 Ретросексуал: 80-і / Retrosexual: The 80's (міні-серіал)
2004 Велика крадіжка / The Big Bounce ... Bob Rogers, Jr.
2003 Глибше глибокого / Deeper Than Deep ... Chuck Traynor
2003 Дуже страшне кіно 3 / Scary Movie 3 ... Tom
2003 - ... Два з половиною чоловіки / Two and a Half Men (серіал) ... Charlie Harper
2003 Полі Шор мертвий / Pauly Shore Is Dead ... Charlie Sheen
2001 Спитайте Сінді / Good Advice ... Ryan Edward Turner
2000 Порнушка / Rated X (ТБ) ... Artie Mitchell
1999 - ... Шугар Хілл / Sugar Hill (серіал) ... Matt
1999 Бути Джоном Малковичем / Being John Malkovich ... Charlie
1999 - ... Гріффіни / Family Guy (серіал) ... Charlie Sheen
1999 П'ять тузів / Five Aces ... Chris Martin
1999 High Tension, Low Budget (The Making of a Letter from Death Row) (відео) ... Cop, грає самого себе
1998 Операція / No Code of Conduct ... Jake Peterson
1998 Легкі гроші / Free Money ... Bud Dyerson
1998 Репортаж з камери смертників / A Letter from Death Row ... Cop # 1
1997 Після смерті / Postmortem ... James McGregor
1997 Місія на Марс / Discovery Mars (відео) ... оповідач
1997 Заручники / Under Pressure ... Lyle Wilder
1997 Гроші вирішують все / Money Talks ... James Russell
1997 Loose Women ... Barbie Loving Bartender
1996 Frame by Frame
1996 Тіньова змова / Shadow Conspiracy ... Bobby Bishop
1996 - 2002 Метушливе місто / Spin City (серіал) ... Charlie Crawford
1996 Прибуття / The Arrival ... Zane Zaminsky
1996 Усі собаки потрапляють до раю 2 / All Dogs Go to Heaven 2 ... Charles B. 'Charlie' Barkin, озвучення
1994 - 2004 Друзі / Friends (серіал) ... Ryan
1994 Гранична швидкість / Terminal Velocity ... Richard 'Ditch' Brodie
1994 Вища ліга 2 / Major League II ... Rick 'Wild Thing' Vaughn
1994 Погоня / The Chase ... Jackson Davis Hammond
1993 Три мушкетери / The Three Musketeers ... Aramis
1993 Смертельне падіння / Deadfall ... Morgan 'Fats' Gripp
1993 Гарячі голови 2 / Hot Shots! Part Deux ... Topper Harley
1993 Hearts of Hot Shots Part Deux: A Filmmaker's Apology (ТВ, короткометражний)
1993 За межами закону / Beyond the Law ... Daniel 'Dan' Saxon
1993 Заряджена зброя / Loaded Weapon 1 ... Gern, Parking Valet
1991 Гарячі голови / Hot Shots! ... Lt. Topper Harley
1990 Новачок / The Rookie ... David Ackerman
1990 Дисциплінарний батальйон / Cadence ... Pfc. Franklin Fairchild Bean
1990 Чоловіча робота / Men at Work ... Carl Taylor
1990 Загін «Морські котики» / Navy Seals ... Lt. Dale Hawkins
1990 Зворотний слід / Catchfire ... Bob
1990 Гора мужності / Courage Mountain ... Peter
1989 Історія двох сестер / Tale of Two Sisters ... оповідач
1989 Вища ліга / Major League ... Ricky Vaughn
1988 Вісімка вибуває з гри / Eight Men Out ... Oscar 'Hap' Felsch
1988 Молоді стрілки / Young Guns ... Richard 'Dick' Brewer
1987 Грізлі 2: Хижак / Grizzly II: The Concert ... Ron
1987 Волл-стріт / Wall Street ... Bud Fox
1987 Нічия земля / No Man ... Ted Varrick
1987 Троє в дорозі / Three for the Road ... Paul
1987 Віздом / Wisdom ... City Burger Manager
1986 Життя днем / A Life in the Day (короткометражний)
1986 Взвод / Platoon ... Pvt. Chris Taylor
1986 Дух помсти / The Wraith ... Jake Kesey, The Wraith
1986 Вихідний день Ферріса Бьюлера / Ferris Bueller ... Boy in Police Station
1986 Лукас / Lucas ... Cappie
1985 Сусідські хлопчаки / The Boys Next Door ... Bo Richards
1985 З темряви / Out of the Darkness (ТБ) ... Man Shaving
1985 - 1987 Дивовижні історії / Amazing Stories (серіал) ... Casey
1985 Четвертий волхв / The Fourth Wise Man (ТБ) ... Maximus
1984 Серце мовчить / Silence of the Heart (ТБ) ... Ken
1984 Червоний світанок / Red Dawn ... Matt

Продюсер:

2012 Вона хоче мене / She Wants Me ... виконавчий продюсер
2011 Sheen's Korner (серіал)
1998 Операція / No Code of Conduct ... виконавчий продюсер
1994 Погоня / The Chase
1990 Clint, 'The Rookie' & Me (ТБ)
1989 Comicitis (короткометражний)

Сценарист:

2011 Sheen's Korner (серіал)
1998 Операція / No Code of Conduct
1997 Місія на Марс / Discovery Mars (відео)
1989 Історія двох сестер / Tale of Two Sisters

Нагороди та премії:

Золота малина, 2014
Номінації: Найгірша екранна команда («Дуже страшне кіно 5»)

Премія Гільдії акторів, 2010 рік
Номінації: Кращий актор комедійного серіалу («Два з половиною чоловіки»)

Еммі, 2009 рік
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Два з половиною чоловіки»)

Еммі, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Два з половиною чоловіки»)

Еммі, 2007
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Два з половиною чоловіки»)

Золотий глобус, 2006 год
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Два з половиною чоловіки»)

Еммі, 2006 год
Номінації: Краща чоловіча роль у комедійному серіалі («Два з половиною чоловіки»)

Золотий глобус, 2005 рік
Номінації: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Два з половиною чоловіки»)

Премія Гільдії акторів, 2005 рік
Номінації: Кращий актор комедійного серіалу («Два з половиною чоловіки»)

Золотий глобус, 2002
Переможець: Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл) («Метушливе місто»)

Премія Гільдії акторів, 2000 рік
Номінації: Кращий акторський склад («Бути Джоном Малковичем»)
12033
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.