,
Американці
Сімпсони
Чужоземка

Sony обіцяє продовження «Нової Людини-павука»

Sony обіцяє продовження «Нової Людини-павука» Sony обіцяє продовження «Нової Людини-павука»
Дочекавшись відмінних касових зборів і хорошої критики на «Нову Людину-павука», керівництво Sony негайно позначило наміри зробити з історії Пітера Паркера ще одну трилогію. За картиною підуть два її продовження, покликані розкрити, як на героя вплинуло зникнення його батьків. Сценарій другої частини вже в розробці.

На хвилі касового успіху картини рішення студії виглядає закономірним і очікуваним, але існували й інші передумови до продовження. Про запланований сіквел стрічки тонко натякало наявність сцени після титрів і вибір дати прем'єри другої частини «Нової Людини-павука» ще до початку прокату першої - 2 травня 2014 року. Злякавшись напору Sony, студія Marvel навіть перенесла свій поки що неанонсований проект (але всі майже впевнені, що це «Вартові галактики») з травня на серпень 2014 року.

Залишається невідомим, чи буде знімати продовження «Нової Людини-павука» Марк Вебб або Sony запросять зайняти крісло режисера іншого постановника.
2900
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Пуститися берега
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно