,
Футурама
Розчарування
Пані Фазілет і її доньки

Люк Бессон знову зніме фантастичний фільм

Люк Бессон знову зніме фантастичний фільм Люк Бессон знову зніме фантастичний фільм Люк Бессон знову зніме фантастичний фільм
Режисер «П'ятого елемента» згадає дні минулої слави, коли його фільм з Брюсом Віллісом був хітом світового прокату, а сам він ще не перетворився на продюсера одноманітних європейських бойовиків. Люк Бессон напише сценарій та поставить англомовний фільм за французьким фантастичним коміксом «Валер'ян і Лорелін».

Комікс видавався у Франції з 1967 по 2010 рік. Головні герої, брюнет Валер'ян і його рудоволоса супутниця Лорелін подорожували у часі і просторі. Сильний, сміливий і добрий герой в компанії сексапільної і дуже розумною дівчини переживали різні пригоди, ну а сам комікс вплинув на подальший розвиток фантастики. Сліди «Валер'яна і Лорелін» можна знайти в самих різних картинах - від «Зоряних воєн» до «П'ятого елемента» і «Аватара».

Будучи давнім шанувальником коміксу, Бессон вже встиг попрацювати з художником «Валер'яна» Жан-Клодом Мезье - він продумував концепт-арт для «П'ятого елемента».

Наступним фільмом Бессона стане екранізація роману Тоніно Бенаквісти «Малавіта». Роберт Де Ніро, Мішель Пфайффер і Томмі Лі Джонс приступлять до зйомок у цьому комедійному трилері вже в серпні. Потім на початку майбутнього року режисер займеться бойовиком за участю Анджеліни Джолі і тільки потім зніме фільм за коміксом «Валер'ян і Лорелін».
2537
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно