,
Кохання Мер′єм
Дві дівчини без копійчини
Хороший лікар

Тому Крузу запропонована роль у фільмі Клінта Іствуда

Тому Крузу запропонована роль у фільмі Клінта Іствуда Тому Крузу запропонована роль у фільмі Клінта Іствуда Тому Крузу запропонована роль у фільмі Клінта Іствуда
Оскільки співачка Бейонсе Ноулз, затверджена на головну жіночу роль в мюзикл Клінта Іствуда «Зірка народилася», режисер вже щосили працює над картиною. На головну чоловічу роль Іствуд хоче взяти Тома Круза і зараз веде переговори з актором.

Круз відмінно показав себе в мюзиклі «Рок на віки», де зіграв старіючу рок-зірку. Схоже, що спів дається Тому так само добре, як і трюки на вежі Бурдж-Халіфа в Дубаї, так що Клінт Іствуд неспроста кличе актора у свій проект.

У фільмі «Зірка народилася» Тому запропонована роль музиканта, який вже виходить в тираж, але при цьому допомагає піднятися на небосхил починаючій співачці.

Чи погодиться актор чи ні, поки не відомо, але розклад Круза дуже щільний. Він недавно закінчив зйомки в трилері «Постріл» і щойно почав роботу в проекті «Забуття» Джозефа Косинські. Потім Том перейде на знімальний майданчик фантастичного трилера «Ми смертні» режисера Дага Лаймана.

На головну чоловічу роль у фільмі Іствуда студія запрошувала таких зірок, як Вілл Сміт, Роберт Дауні-мол., Джон Хемм, Рассел Кроу, Леонардо ДіКапріо і Крістіан Бейл.
3088
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Постукай в мої двері
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно