,
Краще подзвоніть Солу
11.22.63
Табу

Том Круз застрягне в часі у Дага Лаймана

Том Круз застрягне в часі у Дага Лаймана Том Круз застрягне в часі у Дага Лаймана Том Круз застрягне в часі у Дага Лаймана
У жовтні стало відомо, що Том Круз зацікавився проектом «Ми смертні» (We Mortals Are). Це екранізація роману Хіросі Сакуразакі «Все, що тобі потрібно, - вбивати», якою займається Даг Лайман. Круз погодився зніматися, тому студія Warner прискорює роботу над проектом.

Дія книги розвивається в майбутньому, коли на Землю нападають інопланетяни. Головному герою, молодому рекруту Кейджі, видають бойову броню і відправляють воювати з прибульцями, тобто на вірну смерть. Під час битви Кейджі гине, але потім приходить у себе живим і здоровим вранці в день битви.

Переживаючи смерть знову і знову, в 158-й раз Кейджі звертає увагу на жінку, відому як Фурія війни. Можливо, вона є ключем до втечі Кейджі із замкнутого кола життя і смерті.

Студія придбала права на екранізацію в 2010 році за 3 мільйони доларів. Судячи з усього, фільм буде істотно відрізнятися від роману Сакуразакі, хоча б тому, що Круз затверджено на головну роль. Сценарій двічі листувався, тому не дивно, що молодий герой подорослішав.

Тому Крузу влітку 2012 року виповниться 50 років. Незважаючи на це, актор працює, не покладаючи рук. Знявшись в мюзиклі «Рок на віки», він відправився на зйомки трилера «Постріл», після чого йому належить робота у фантастичній стрічці Джозефа Косинські «Горизонти». І тільки потім він відправиться на зйомки до Дага Лаймана.

Наступного тижня Том Круз приїде до Москви і представить свій новий фільм «Місія нездійсненна: Протокол Фантом».
2365
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Помаранчевий - хіт сезону
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно