,
Злі пташки
Дракони: Захисники Тупу
І мертві підуть

Емі Адамс стане предметом краси Стіва Мартіна

Емі Адамс стане предметом краси Стіва Мартіна Емі Адамс стане предметом краси Стіва Мартіна Емі Адамс стане предметом краси Стіва Мартіна
Актриса Емі Адамс зніметься в стрічці «Предмет краси» (Object of Beauty) - екранізації новели коміка Стіва Мартіна, опублікованій в 2010-му. Попередньою адаптацією прози актора була картина «Продавщиця» 2005 року.

В майбутньому фільмі розмова піде про світ мистецтва та аукціонної діяльності. Головна героїня - молода практикантка Лейсі Йегер (її і зіграє Адамс), що працює в одному з найпрестижніших аукціонних домів світу, «Сотбіс».

У ході розповіді Лейсі за допомогою своєї чарівності і хитрих прийомів просувається по службових сходах, обзаводиться знайомствами серед колекціонерів і художників, але от її стосунки не завжди завершуються благополучно. Проте старання призводять дівчину до матеріального благополуччя і високого місця в художній ієрархії Нью-Йорка. Стрічка торкнеться 15 років з життя героїні починаючи з 1990-х років.

У числі продюсерів майбутньої картини Труді Стайлер і Селін Реттрей, а також сама Емі Адамс.

Серед останніх ролей актриси комедія «Маппет». Крім того, Адамс з'явиться і в новій історії про Супермена «Людина зі сталі» Крістофера Нолана, де грає Лоїс Лейн.
2475
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стріла
Пуститися берега
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно