,
Доктор Хаус
Хроніки Шаннари
Злюки бобри

Перші претенденти на «Оскар»

Перші претенденти на «Оскар» Перші претенденти на «Оскар» Перші претенденти на «Оскар» Перші претенденти на «Оскар» Перші претенденти на «Оскар»
Найвпливовіша професійна організація Голлівуду, Гільдія продюсерів Америки, оголосила номінантів на свою щорічну нагороду. Для будь-якого фільму потрапити в цей список і отримати цю нагороду, часто означає автоматичну номінацію на «Оскар» і навіть отримання золотої статуетки в одній з ключових категорій. Гільдія, до складу якої входять Мартін Скорсезе, Стівен Спілберг, Вуді Аллен, Девід Фінчер і багато інших, - назве переможців 21 січня на церемонії в Лос-Анджелесі.

У «десятку» Гільдії продюсерів, всупереч багатьом прогнозам і очікуванням, не потрапили «Древо життя» Терренса Маліка («Золота пальмова гілка» Канського МКФ) і «Драйв» Ніколаса Віндінга Рефн (приз «За кращу режисуру» Канського МКФ). Зате, знову ж таки, всупереч багатьом прогнозам, продюсери зазначили режисерську роботу Джорджа Клуні - політичний трилер «Березневі іди» і один з найбільш обговорюваних фільмів цієї зими - «Дівчина з тату дракона» Девіда Фінчера.

Повний список фільмів 2011 року, номінантів на нагороди Гільдії продюсерів Америки

Номінація «Кращий фільм року»

1. «Артист»

2. «Подружки нареченої»

3. «Нащадки»

4. «Дівчина з тату дракона»

5. «Прислуга»

6. «Хранитель часу»

7. «Березневі іди»

8. «Північ у Парижі»

9. «Людина, яка змінила все»

10. «Бойовий кінь»

Серед претендентів на звання «Краща анімаційна стрічка» відзначилися такі проекти, як «Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога», «Тачки 2», «Кунг-фу панда 2», «Кіт у чоботях» і «Ранго».

«Кращою документальною стрічкою» може бути названо один з таких проектів: «Бити, рими і життя: Подорожі групи A Tribe Called Quest», «Білл Каннінгем Нью-Йорк», «Проект «Ним»», «Союз» і «Сенна».

За звання «Кращий комедійний серіал» боротимуться відомі телесеріали: «30 Рок», «Лузери», «Теорія Великого вибуху» і «Парки і зони відпочинку».
2480
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сімпсони
Еш проти Зловісних Мерців
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно