,
Відкриття відьом
Злі пташки
Діагноз - майже не закохані

Стали відомі номінанти на премію «Золотий глобус»

Стали відомі номінанти на премію «Золотий глобус» Стали відомі номінанти на премію «Золотий глобус» Стали відомі номінанти на премію «Золотий глобус»
Голлівудська асоціація іноземної преси (HFPA) оголосила номінантів на премію «Золотий глобус».

Кандидатами в номінації «Кращий фільм» року стали стрічки «Нащадки», «Березневі Іди», «Володар часу», «Бойовий кінь», «Прислуга» і «Людина, яка змінила все».

За головну чоловічу роль боротимуться Джордж Клуні, Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Майкл Фассбендер і Райан Гослінг.

На звання кращих виконавиць головної ролі претендують Глен Клоуз, Меріл Стріп, Віола Девіс, Тільда ​​Суінтон і Руні Мара.

У розділі кращих комедій і мюзиклів, крім «Артиста», «Півночі в Парижі» і «Мій тиждень з Мерилін», фігурують «Подружки нареченої» і «50/50».

На премію за кращу режисуру висунуті Мартін Скорсезе за фільм «Володар часу», Олександр Пейн («Нащадки»), Вуді АлленПівніч у Парижі»), Мішель Хазанавічус («Артист») і Джордж КлуніБерезневі Іди»).

У номінації кращий мультфільм значаться «Ранго», «Пригоди Тінтіна», «Кіт у чоботях», «Вінні Пух», «Тачки 2» і «Місія: Різдвяний порятунок».

Фаворитами в боротьбі за премію вважають німий фільм «Артист», який зібрав 6 номінацій, «Нащадки» за участю Джорджа Клуні, фільм «Прислуга».
2451
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Пуститися берега
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно