,
Всі жінки відьми
Хроніки Шаннари
Нескінченне кохання

Стали відомі переможці премії ACE Award

Стали відомі переможці премії ACE Award Стали відомі переможці премії ACE Award Стали відомі переможці премії ACE Award Стали відомі переможці премії ACE Award
Цього разу володарями так званого «Золотого Едді», що роздається Гільдією монтажерів Америки, стали стрічки «Нащадки», «Артист» і «Ранго».

Причому така неспішна драма, як «Нащадки», в своїй категорії перемогла більш динамічні проекти на кшталт «Дівчина з тату дракона» і «Хранитель часу».

Список номінантів в основних категоріях тут виглядав наступним чином:

Монтаж повнометражного фільму (драма)

Кевін Тент - «Нащадки»
Енгус Уолл та Кірк Бакстер - «Дівчина з тату дракона»
Тельма Шунмейкер - «Хранитель часу»
Крістофер Теллефсен - «Людина, яка змінила все»
Майкл Кан - «Бойовий кінь»

Монтаж повнометражного фільму (комедія або мюзикл)

Анна-Софі Бьен і Мішель Хазанавічус - «Артист»
Вільям Керр і Майкл Л. Сейл - «Подружки нареченої»
Аліса Лепселтер - «Північ у Парижі»
Адам Рехт - «7 днів і ночей з Мерилін»
Дана І. Глауберман - «Бідна багата дівчина»

Монтаж анімаційного фільму

Майкл Кан - «Пригоди Тінтіна: Таємниця Єдинорога»
Ерік Дапкевіч - «Кіт у чоботях»
Крейг Вуд - «Ранго»

Програвши «Ранго» по монтажу фільм «Пригоди Тінтіна» обійшов суперника в анімаційній категорії в боротьбі за нагороду, яка вручається працівникам голлівудського звукового цеху. Крім нього MPSE Golden Reel Award отримали «Хранитель часу» і «Маппет шоу» (обидва проекти за роботу зі звуком музичної складової), «Супер 8» (за роботу над звучанням діалогів), «Бойовий кінь» (за загальне звучання і професіоналізм у створенні ефектів) та інші проекти.
2269
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Невгамовні
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно