,
Крила кохання
Рання пташка
Величне століття. Роксолана

Саллі Філд стане дружиною 16-го президента Америки

Саллі Філд стане дружиною 16-го президента Америки Саллі Філд стане дружиною 16-го президента Америки Саллі Філд стане дружиною 16-го президента Америки
Шукаючи актрису на роль Мері Лінкольн, Стівен Спілберг зупинився на кандидатурі Саллі Філд. Володарка двох премій «Оскар» зіграє в «Авраамі Лінкольні» разом з Деніелом Дей-Льюїсом.

Вік актрис в Голлівуді короткий: мало кому вдається втриматися на плаву після сорока років. У кращому випадку можна осісти в телепроектах. Однак бувають і виключення - затвердження Саллі Філд на роль Мері Лінкольн тому підтвердження.

64-річна актриса запам'яталася багатьом глядачам за роль матері в фільмі «Форест Гамп». Також Філд знімалася в комедії «Місіс Даутфайр», в драмі «Там, де серце», а свої «Оскари» отримала за ролі у фільмах «Норма Рей» і «Місце в серці». Зараз актриса зайнята на зйомках нового «Людини-павука», де грає тітоньку Пітера Паркера.

«Я з великим задоволенням попрацюю з Саллі, - говорить Стівен Спілберг. - Завжди любив фільми з її участю. Саллі була моїм першим вибором на роль Мері Тодд Лінкольн. Їй повною мірою вдасться відбити крихкість і багатогранність цієї героїні».

В основі фільму Спілберга бестселер Доріс Кернс Гудвін Team of Rivals, так що мова піде про політичні колізії між Лінкольном і впливовими членами його уряду, пов'язаними із закінченням Громадянської війни.

Зйомки почнуться цієї осені, а реліз можна очікувати в четвертому кварталі 2012 року.
3414
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Султан мого серця
Відкриття відьом
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно