,
Сліпа зона
Тихий океан
Султан мого серця

Amazon анонсував проект про навколосвітню подорож Фернана Магеллана

Amazon анонсував проект про навколосвітню подорож Фернана Магеллана Amazon анонсував проект про навколосвітню подорож Фернана Магеллана Amazon анонсував проект про навколосвітню подорож Фернана Магеллана
Amazon Studios готує історичний міні-серіал «Без кордонів» (Boundless) про подорож Фернана Магеллана і Хуана Себастьяна Елькано.

Португальський мореплавець Фернандо Магеллан став першим, хто відкрив західний шлях до Індії та здійснив першу в історії навколосвітню подорож. 20 вересня 1519 року експедиція з п'яти кораблів («Тринідад», «Сан-Антоніо», «Консепсьйон», «Вікторія» і «Сантьяго») вийшла в море і взяла курс на захід. Магеллан дістався до південного краю Америки і знайшов протоку (тепер вона носить його ім'я), яка з'єднує два океани. Тривале плавання було дуже тяжким: команди кораблів страждали від нестачі харчів і води, вмирали від цинги та інших хвороб. Більшість моряків загинули. Через три роки в Іспанію повернувся лише один корабель «Вікторія» під командуванням Елькано, а сам Магеллан загинув від рук вождя острова Мактан.

Режисером чотирисерійного проекту спільного виробництва Amazon і іспанської телерадіомовної корпорації RTVE виступає Саймон Вест - творець бойовиків «Повітряна в'язниця», «Механік», «Нестримні 2» і «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць».

Зйомки повинні стартувати цього літа і пройдуть в Домініканській Республіці, на Канарських островах та в павільйонах студії Pіnewood у Великій Британії. Прем'єра відбудеться в наступному році. Більш точної дати, як і інформації про акторський склад поки немає.
2032
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Чорний список
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно