,
Американці
КітПес
Пригоди Джекі Чана

Джордж Клуні зніме міні-серіал за романом Джозефа Геллера

Джордж Клуні зніме міні-серіал за романом Джозефа Геллера Джордж Клуні зніме міні-серіал за романом Джозефа Геллера Джордж Клуні зніме міні-серіал за романом Джозефа Геллера
Paramount TV і Anonymous Content займуться розробкою нової екранізації роману Джозефа Геллера «Виверт-22» (Catch-22). Режисером міні-серіалу виступить Джордж Клуні і зіграє в ньому полковника Кеткарта.

«Виверт-22» - сатиричний роман Джозефа Геллера, опублікований у 1961 році. Головний герой твору - капітан Джон Йоссаріан, який служить в полку ВПС США, розквартированому на острові Піаноза, неподалік від італійського узбережжя в Середземному морі. Йоссаріан страждає від депресії, ненавидить війну і проводить більшість часу у шпиталі, де він симулює різні захворювання з тим, щоб не брати участь у вильотах його ескадрильї. Намагаючись уникнути служби, він симулює божевілля, але йому заважає «Виверт-22» - таємничий параграф в статуті, згідно якого, якщо людина не хоче воювати, то він вже не може вважатися божевільним в силу своєї розсудливості. Чим далі розвивається сюжет, тим більше абсурдних ситуацій бачить перед собою головний герой.

Сценарій для міні-серіалу написали Люк Дейвіс («Лев») і Девід Мішо («Машина війни»). Клуні і його давній соратник Грант Хеслов спродюсують проект. Обов'язки виконавчих продюсерів візьмуть на себе Дейвіс, Мішо, Річард Браун і Стів Голін.

Раніше до роману Геллера кінематографісти зверталися двічі. У перший раз - в масштабній картині Майка Ніколса «Виверт-22», що вийшла в 1970 році. Головні ролі в ній зіграли Алан Аркін, Річард Бенджамін, Джон Войт, Ентоні Перкінс і Орсон Веллс. Трохи пізніше, у 1973-му, за мотивами роману була знята пілотна серія комедійного телесеріалу. Головну роль в ній виконав Річард Дрейфус.
8951
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Леді Баг та Супер-Кіт
Маніяк
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно