,
Постукай в мої двері
Останнє королівство
Злюки бобри

Хлоя Грейс Морец зніметься в екранізації популярного роману

Хлоя Грейс Морец зніметься в екранізації популярного роману Хлоя Грейс Морец зніметься в екранізації популярного роману
Хлоя Грейс Морец зіграє головну роль в екранізації роману відомої американської письменниці Ґейл Форман «Якщо я залишусь» (If I Stay), випущеного в 2009 році. Кінематографісти давно взяли проект на озброєння, і ось зараз він у черговий раз зрушився з місця. Постановником картини може стати Р. Дж. Катлер, документаліст і режисер серіалу «Нешвілл».

Книгу Ґейл Форман досить часто порівнюють з «Милими костями» Еліс Сіболд. Головна героїня роману «Якщо я залишусь» - сімнадцятирічна Міа, обдарований музикант. Після жахливої автомобільної аварії, в яку вона потрапила разом з родиною, Міа виявилася у комі, але її душа від'єдналася від тіла і з боку спостерігає за тим, що відбувається з друзями, батьками і бойфрендом дівчини. Все життя пробігає перед очима героїні, і зрештою вона розуміє, що їй доведеться або продовжувати жити, але вже зовсім по-іншому, або покинути цей світ. У 2011 році у роману з'явилося продовження під назвою «Куди вона пішла» (Where She Went).

Раніше до проекту в якості режисерів були прикріплені Кетрін Гардвік («Сутінки») і Ейтор Далія («Гра на виживання»), а переговори про головну роль вела Дакота Феннінг. Виробництвом стрічки займається студія Summit Entertainment.
3401
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Еш проти Зловісних Мерців
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно