,
Хороший лікар
Розчарування
Пані Фазілет і її доньки

Хлоя Грейс Морец зіграє в екранізації фантастичного бестселера

Хлоя Грейс Морец зіграє в екранізації фантастичного бестселера Хлоя Грейс Морец зіграє в екранізації фантастичного бестселера
Хлоя Грейс Морец виконає головну роль у фантастичній стрічці «П'ята хвиля» (The 5th Wave).

Екранізація бестселера Ріка Янсі «П'ята хвиля» розповість історію 16-річної дівчини Кессі, однієї з небагатьох, хто вижив після смертоносних атак - хвиль - невідомої інопланетної форми життя, яка напала на Землю. Героям, вчорашнім дітям, доводиться швидко подорослішати перед обличчям неминучої загибелі. Щоб вижити самій і врятувати молодшого брата, Кессі доводиться приймати життєво важливі рішення.

Над адаптацією першоджерела працювала Сюзанна Грант, яка висувалася на «Оскар» за драматургію «Ерін Брокович». Постановкою стрічки займеться англійський режисер Дж. Блейксон.

Нагадаємо, що цього року Хлою Грейс Морец можна буде побачити в музичній комедії Джеймса Бобіна «Маппети 2» і драмі Лінн Шелтон «Маленька велика дівчинка».
4447
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Гра престолів
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно