,
Хороший лікар
Теорія великого вибуху
Відкриття відьом

«Чорний дрізд» Анни Кері буде екранізований

«Чорний дрізд» Анни Кері буде екранізований «Чорний дрізд» Анни Кері буде екранізований
Студія Lionsgate планує викупити права на екранізацію роману Анни Кері під назвою «Чорний дрізд» (Blackbird).

У книзі розповідається історія молодої дівчини, яка одного разу прокидається посеред шосе в Лос-Анджелесі . Вона не пам'ятає минулого, а на руці героїні красується татуювання з чорним дроздом і кодом. Все, що залишилося у дівчини, - сумка з речами, тисяча доларів, телефонний номер і записка з попередженням не дзвонити в поліцію. Так починається велика гра, в якій головній героїні доведеться рятуватися від невідомих вбивць.

Якщо переговори пройдуть успішно, то адаптувати сюжет книги буде Денні Маккей. Продюсерські функції візьмуть на себе Леслі Моргенштейн («Щоденники вампіра», «Стародавні») і Еліс Даттон.

У скарбничці компанії вже є успішна франшиза «Голодні ігри», яка також є екранізацією підліткової літератури, і «Сутінки», яку Lionsgate придбала у 2012 році.
5977
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гільда
Стародавні
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно