,
Вікінги
Декстер
Крила кохання

Джордж Мартін напише ще дві книги про світ «Гри престолів»

Джордж Мартін напише ще дві книги про світ «Гри престолів» Джордж Мартін напише ще дві книги про світ «Гри престолів» Джордж Мартін напише ще дві книги про світ «Гри престолів»
Автор саги «Пісня льоду й полум'я» Джордж Мартін напише ще дві книги про Вестерос - світ, в якому розгортаються події телесеріалу «Гра престолів».

За словами письменника, у нього накопичилося так багато матеріалів про правління Таргарієнів, що їх вирішено опублікувати в двох томах. Перший з них буде присвячений історії Вестероса від Ейгона I Завойовника і до правління Ейгона III (Драконова Погибель). Книга буде включати в себе детальну історію громадянського протистояння, «Танок з драконами», а також історії «Принцеса і королева» та «Принц-розбійник», які раніше публікувалися в скороченому вигляді.

За словами Мартіна, дата публікації поки не затверджена, але цілком ймовірно, що перший том видання «Полум'я і кров» вийде наприкінці 2018 або на початку 2019 року. Робота над другим томом може зайняти ще декілька років.

У своєму блозі в «LiveJournal» письменник також підняв тему довгоочікуваних «Вітрів зими» - шостої і, можливо, останньої частини саги «Пісня льоду й полум'я».

«Останнім часом я бачив деякі дійсно дивні повідомлення про «Вітри зими» в інтернеті», - написав Мартін. «Навіть не знаю, яка з обговорюваних версій є більш абсурдною - та, згідно з якою я закінчив книгу, але з якоїсь причини не опубліковую її, або та, за якою книги як такої не існує. Обидві версії однаково брехливі. Я все ще продовжую роботу. У мене є хороші і погані дні, але мені потрібно ще кілька місяців. Що вийде спочатку - перший том «Полум'я і кров» або «Вітер зими» - важко сказати на цьому етапі, але в будь-якому випадку ви отримаєте від мене книгу про Вестерос у 2018 році, а може, й дві».
10592
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Величне століття. Роксолана
11.22.63
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно