,
І мертві підуть
Американська історія злочинів
Майстри сексу

Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку

Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку
Наступним проектом творців «Гри престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса стане фантастична драма «Конфедерат» (Confederate).

Телесеріал розповість про події, які привели до третьої Громадянській війни в Америці. Дія розвивається в альтернативному часі, де Південні штати успішно відокремилися від Союзу і утворили країну, де рабство залишилося законним і навіть стало сучасним державним інститутом. Герої серіалу живуть по різні боки демілітаризованої зони Мейсона-Діксона. Серед них - борці за свободу, мисливці за рабами, політики, аболіціоністи, журналісти, керівники рабовласницькими конгломератами і найрізноманітніші сім'ї.

Сценарій драми Беніофф і Вайсс написали самі. Вони ж будуть шоураннерами нового серіалу.

Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс задумали цей проект кілька років тому. «Спочатку це був концепт повнометражного фільму. Але наш досвід по роботі над «Грою престолів» переконав нас у тому, що ніде, крім як на HBO, ми не зможемо розповісти історію з таким розмахом. У цьому серіалі не буде драконів або Білих блукачів, але нам належить вибудувати новий світ».

Зйомки «Конфедерата» почнуться відразу після завершення восьмого сезону «Гри престолів».
8247
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Ми - такі
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно