,
Декстер
Чужоземка
Доктор Хаус

Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку

Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку Шоураннери «Гри престолів» покажуть альтернативну Америку
Наступним проектом творців «Гри престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса стане фантастична драма «Конфедерат» (Confederate).

Телесеріал розповість про події, які привели до третьої Громадянській війни в Америці. Дія розвивається в альтернативному часі, де Південні штати успішно відокремилися від Союзу і утворили країну, де рабство залишилося законним і навіть стало сучасним державним інститутом. Герої серіалу живуть по різні боки демілітаризованої зони Мейсона-Діксона. Серед них - борці за свободу, мисливці за рабами, політики, аболіціоністи, журналісти, керівники рабовласницькими конгломератами і найрізноманітніші сім'ї.

Сценарій драми Беніофф і Вайсс написали самі. Вони ж будуть шоураннерами нового серіалу.

Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс задумали цей проект кілька років тому. «Спочатку це був концепт повнометражного фільму. Але наш досвід по роботі над «Грою престолів» переконав нас у тому, що ніде, крім як на HBO, ми не зможемо розповісти історію з таким розмахом. У цьому серіалі не буде драконів або Білих блукачів, але нам належить вибудувати новий світ».

Зйомки «Конфедерата» почнуться відразу після завершення восьмого сезону «Гри престолів».
8208
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Сімпсони
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно