,
Злюки бобри
Лютер
Теорія великого вибуху

Роберт Земекіс зніме телесеріал про секретний проект «Проект «Синя книга»

Роберт Земекіс зніме телесеріал про секретний проект «Проект «Синя книга» Роберт Земекіс зніме телесеріал про секретний проект «Проект «Синя книга» Роберт Земекіс зніме телесеріал про секретний проект «Проект «Синя книга»
Телеканал History замовив десять епізодів нового серіалу «Проект «Синя книга» (Project Blue Book), виконавчим продюсером якого виступить володар премій «Оскар» і «Золотий глобус» Роберт ЗемекісФоррест Гамп», «Назад в майбутнє»).

Майбутній серіал розповість про американський секретний проект «Синя книга», що проводився в 50-х і 60-х роках минулого століття військово-повітряними силами США. Проект грунтувався на зборі та аналізі повідомлень про неопізнані літаючі об'єкти (НЛО). Серед основних цілей проекту було виявлення можливої загрози національній безпеці США з боку позаземних цивілізацій.

Героєм першого сезону телесеріалу стане Джозеф Аллен Хайнекен - професор Університету Огайо, завербований ВВС США для дослідження паранормальних явищ. Кожен епізод буде заснований на реальних фактах і різних теоріях про НЛО.

Постановкою, а також написанням сценарію займеться Девід О'Лірі. Виконавчими продюсерами крім Земекіса числяться колеги по фільмах «Шпигуни-союзники» і «Прогулянка висотою» Джек Репк і Джекі Лівайн.

«Мені рідко траплялися проекти, які є ідеальним сплавом історичних фактів і надзвичайної розваги, - поділився Земекіс. - Ми вдячні A + E Studios і каналу History за підтримку серіалу, який, я впевнений, буде приголомшливим».

Виробництвом серіалу про візити прибульців на Землю займуться A + E Studios, Compari Entertainment і компанія Земекіса ImageMovers.
6923
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуаро Агати Крісті
Царство
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно