,
Футурама
Чорний список
Дві дівчини без копійчини

Джеффрі Раш зіграє в новому проекті від National Geographic

Джеффрі Раш зіграє в новому проекті від National Geographic Джеффрі Раш зіграє в новому проекті від National Geographic Джеффрі Раш зіграє в новому проекті від National Geographic
Лауреат «Оскара» Джеффрі Раш постане в образі Альберта Ейнштейна в серіалі «Геній» (Genius).

Новий проект стане першим художнім телесеріалом від каналу National Geographic, який відомий своїми документальними стрічками і реаліті-шоу. Серіал буде реалізований в форматі антології, завдяки чому кожен його сезон розповість про нову історичну постать. У центрі сюжету 10-серійного першого сезону опиниться Альберт Ейнштейн.

В основу сценарію драми, яку пише Ной Пінк, ляже книга Волтера Айзексона «Ейнштейн. Його життя і всесвіт», в якій детально описується життєвий шлях видатного вченого.

Участь в роботі над серіалом прийме ще один оскароносець: режисерське крісло пілотної серії займе Рон ХовардІгри розуму»).

Виконавчим продюсером серіалу виступить Кеннет Біллер, а продюсерські функції візьмуть на себе Брайан Грейзер («Теорія брехні») і Анна Калп («Янголи та Демони»).

Виробництвом нового серіалу займуться Fox 21 TV Studios і Imagine Television.

Нагадаємо, що в цьому році вийшов пригодницький фантастичний фільм «Боги Єгипту» за мотивами міфології Стародавнього Єгипту, в якому Джеффрі Раш зіграв бога сонця Ра. У 2017 році актора можна буде побачити в п'ятій частині всесвітньо відомої пригодницької стрічки «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок».
6139
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Коломбо
Тихий океан
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно