,
Помаранчевий - хіт сезону
Друзі
Таємниці Ґравіті Фолз

Хав′єр Бардем зніметься у екранізації роману Пауло Коельйо

Хав′єр Бардем зніметься у екранізації роману Пауло Коельйо Хав′єр Бардем зніметься у екранізації роману Пауло Коельйо
Хав'єр Бардем дав згоду на участь у новій пригодницькій стрічці «Алхімік» (The Alchemist).

Сюжет фільму, заснований на однойменному романі Пауло Коельйо, повідає історію про юного пастуха Сантьяго. Побачивши одного разу уві сні єгипетські піраміди, він зрозумів, що саме там знайде своє скарб - свою долю. Юнак продає своїх овець і пливе в Африку, де потрапляє у низку пригод, які врешті-решт приводять його до Алхіміка.

Бардем зіграє роль потайливого конюха з досвідом у магічних справах, який буде вчити Сантьяго і приведе його до Єгипту.

Режисерське крісло планує зайняти Лоуренс Фішберн, він же зіграє у фільмі старого Мельхіседека, який допоможе Сантьяго зважитися на небезпечну подорож. Над сценарієм працює Джон Фаско.

Нагадаємо, що найближчим часом Хав'єра Бардема можна буде побачити у бойовику «Стрілок» з Шоном Пенном, а також планується його поява у проекті «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки».
6521
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
Моє чуже життя
Рання пташка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно