,
Султан мого серця
Доктор Хаус
Відкриття відьом

Роберт Земекіс розповість про «Дивовижні подорожі кролика Едварда»

Роберт Земекіс розповість про «Дивовижні подорожі кролика Едварда» Роберт Земекіс розповість про «Дивовижні подорожі кролика Едварда»
Режисер трилогії «Назад в майбутнє» Роберт Земекіс веде переговори про те, щоб перенести на великі екрани книгу Кейт ДіКамілло «Дивовижна подорож кролика Едварда» (The Miraculous Journey of Edward Tulane).

Сюжет дитячої новели, опублікованої у 2006 році, будується навколо іграшкового кролика, подарованого 10-річній дівчинці в 30-і роки XX століття. Самозакоханий герой веде безтурботне життя, поки не зникає за бортом океанського лайнера «Принцеса Марія». Після 297 днів, проведених на дні океану, Едварда викидає на берег, де його підбирає старий рибалка. Так починаються пригоди кролика, на долю якого випало безліч випробувань, що подарували йому справжніх друзів.

Продюсує «Дивовижну подорож кролика Едварда» Венді Файнерман, що працювала з Земекісом над картиною «Форрест Гамп» (за неї Файнерман отримала премію «Оскар»). Виробництвом стрічки займеться студія New Line Cinema.

Нагадаємо, останньою роботою Роберта Земекіса стала драма «Рейс», що вийшла в прокат у листопаді минулого року.
13513
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Лютер
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно