,
Майстри сексу
Кохання напрокат
Злі пташки

Netflix замовив продовження серіалу «Вікінги»

Netflix замовив продовження серіалу «Вікінги» Netflix замовив продовження серіалу «Вікінги» Netflix замовив продовження серіалу «Вікінги»
Netflix випустить сиквел історичного серіалу «Вікінги» - до цього проект Майкла Гірста виходив на телеканалі History. Нове шоу отримало підзаголовок «Вальхалла» (Vikings: Valhalla).

Стрімінговий сервіс замовив продюсеру відразу 24 епізоди, дія яких розгорнеться через 100 років після подій оригінального шоу. Деталі майбутнього спін-офу поки залишаються в таємниці. Згідно заяви Netflix, шоу розповість про «найвідоміших вікінгів», в числі яких Лейф Ерікссон - перша людина, що допливла до Північної Америки, а також Фрейдіс, Гаральд Харада і Вільгельм Завойовник: «Герої серіалу - чоловіки і жінки - прокладуть нові шляхи, борючись за виживання в Європі, яка постійно змінюється і розвивається».

Виконавчими продюсерами сиквелу виступлять автор всіх попередніх сезонів історичного серіалу Майкл ГірстТюдори») і Морган О'Салліван («Царство», «У пустелі смерті»). Крісло шоураннера і за сумісництвом сценариста шоу займе Джеб Стюарт («Міцний горішок», «Втікач»). Зйомки, як і раніше, пройдуть в Ірландії. До роботи також повернеться велика частина знімальної команди.

«Я шалено радий повідомити, що нас чекає продовження саги про «Вікінгів, - поділився Гірст. - Я знаю, що мільйони наших прихильників по всьому світу будуть в захваті від того, що компанії MGM і Netflix продемонструють віру в наш проект. Джеб Стюарт - чудовий письменник, я впевнений, що він додасть нові сюжетні лінії і поділиться своїм баченням історій про найвідоміших вікінгів».

Точна дата виходу проекту поки залишається невідомою. Передбачається, що його виробництво почнеться після завершення шостого (фінального) сезону блокбастера, запланованого на 4 грудня.
4259
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Сліпа зона
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно