,
Таємниці Ґравіті Фолз
І мертві підуть
Кохання Мер′єм

Роберт Дауні мол. зіграє у фільмі про лікаря-шахрая

Роберт Дауні мол. зіграє у фільмі про лікаря-шахрая Роберт Дауні мол. зіграє у фільмі про лікаря-шахрая Роберт Дауні мол. зіграє у фільмі про лікаря-шахрая
Роберт Дауні мол. приступає до роботи над поки безіменним фільмом про відомого лікаря-шахрая Джона Ромулуса Брінклі.

На початку XX століття Джон Р. Брінклі висунув науково непідтверджену гіпотезу про те, що вилікувати імпотенцію можна шляхом пересадки чоловікам статевих залоз домашнього козла. Перші операції не дали бажаного результату, але Брінклі став просувати свої медичні ноу-хау на власній радіостанції «KFKB». Коли його слава досягла загальнонаціональних масштабів, хірургом зацікавився редактор журналу Американської медичної асоціації Морріс Фішбейн. Протягом десяти років він вів своє розслідування, намагаючись вивести шахрая на чисту воду.

Кого саме зіграє Дауні-молодший лікаря-шахрая або ж редактора-розслідувальника - поки не повідомляється.

Постановником фільму призначений Річард Лінклейтер - автор фільму «Юність», який претендував у 2015 році на кілька премій «Оскар».

Виробництвом картини займеться компанії Annapurna Pictures і Team Downey, а продюсуванням займуться все ті ж Роберт Дауні мол. і Річард Лінклейтер.

Нагадаємо, що цього року Роберта Дауні мол. можна буде побачити в блокбастері «Людини-павука: Повернення додому», прем'єра якого відбудеться 6 липня. Зараз актор приступив до зйомок нових «Месників».
7617
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Еш проти Зловісних Мерців
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно